Frustrerad!


Ibland vill det sig bara inte med mig och bloggeri. Saker som har gått att göra förut vill bara inte när man försöker nästa gång. Har kommit fram till att det är blogg.se det är FEL på och inte mig......eller??!!   Blow Off Steam
Sen tycker jag min blogg är så j...a tråkig så jag nästan dör men det får vara så tills jag blir proffsigare, vilket aldrig kommer att ske.

Ja så var det måndag  igen och tiden var tillbakaskruvad, det går alltså att skruva tillbaka tiden. Visst märks det att söndagen var en timme längre, såå skönt!!

Här kommer ett julkort som jag gjorde i förra veckan.

image216

I lördags var jag på Stämpelgården och fick shoppat lite bla denna söta stämpel som jag var tvungen att prova. Sedan blev det också ett häfte med julpapper. Figgy pudding tror jag dom hette, jättefina julpapper i behändigt format!

image217

En liten närbild på sötisen och att det faktiskt finns lite glitter och en blingsten i blommorna.

image218

Har även blivit tagen samt fått en utmärkelse. TACK snälla tjejer som tänker på mig, blir så himla GLAD!!
Denna ska jag då skicka vidare till tio nya personer. Det blir svårt eftersom det finns så många. Jag gör som så att alla som tittar in och lämnar en kommentar får ta del av denna.



Så var det då det andra och det var att man skulle skriva ngt om sig själv av sina bokstäver i sitt mellannamn. Nu har jag bara ett namn så det får bli det då. Jösses jag som tycker det är så svårt att skriva om mig själv men jag ska göra ett försök. Önskar jag hade ett namn med endast tre bokstäver.

G - Glädja andra är ngt jag gärna gör om det går
U - Umgås med mina barn är livsviktigt för mig
N - När människor inte är snälla/orättvisa mot barn blir jag skitarg
I - Is och vinter, nä det ska vara vår och sommar
L - Ler och skrattar gärna
L - Lagar gärna mat bara jag slipper hitta på
A - Att shoppa är ngt av det roligaste jag vet

Detta var inte lätt men men........

Detta blev ett långt inlägg. Undrar hur många som orkar läsa ända hit.
Ha en underbar vecka och vågen till Er allaWave
KRAM

Snart jul eller!!


Ja mina kära bloggvänner då har jag också fått till mina första julkort. Kanske inga traditionella julkort men dock ett försök till julkort.
Har så svårt att få till den där riktiga julkänslan ännu. Har funderat på att klä granen och sätta i pysselhörnan  eller köpa en wunderbaum och hänga upp. xmastree758 MSN Smiley

Nä...... det får nog bli en flaska glögg, då kommer jag nog i stämning och korten kanske blir till i ett rasande tempo........!lgh (16) MSN Smiley

Stämpeln som jag använt på dessa korten är en av mina favoriter när det gäller hÄnglar. Åtminstonde för tillfället.
God Jul har jag klistrat på röd filt och klippt ut med mönstersax

image212

Glitter och embossing finns på båda korten men syns dåligt när man fotograferar som vanligt, grrr!!!

image213

I morgon är det fredag, YIPEEEE!!!! Bästa dagen på hela veckan tycker jag.
Kanske blir det en tur till Stämpelgården som har öppet en dag i månaden så det gäller att passa på.
Skulle "behöva" eller var man nu ska säga, lite julpapper. Fast egentligen har jag papper så det räcker och blir över fast inte just jul.

Det var allt för den här gången.
Det är långt mellan uppdateringarna men jag är en mycket långsam pysslare.

Kram på Er och ha en underbar helg Full Of Love




GLAD!


TACK snälla tjejer, Susanne, Leamon och Helena, som skickat så fina saker till mig den senaste veckan.

Det är så roligt när man går ut till brevlådan och hittar små överraskningar som inte är tråkiga räkningar utan en massa FINA saker.
Väntar på ett paket från Stämpelgården där jag beställt lite nya stämplar. Hoppas att dessa kommer snart!

Var och shoppade med yngste sonen i fredags. Det blev ett stort hål i MIN plånbok och kläder/skor till honom, KUL!!! Så var han snygg/snyggare;) när han gick på disco på lördagen och då gör det inget att malen slåss i min plånbok.

Idag har jag varit på REA, ypiee!!! RUM och RAM sålde ut en massa pysselsaker med 50% hon ska nämligen flytta till ny lokal så småningom.  Behövde jag mer, hmm, nix, handlade jag JAPP;)

Här kommer så ett kort som legat ett tag.

image211

Nästa gång blir det julkort. Har ett som snart är färdigt och så ngr på gång. Men jag önskar jag kunde pyssla snabbare. Är verkligen långsam!!

Ha en underbar veckasmileys
 
och krama om varandra!!!

Skitförbannad!!!!

VÄRDEN FÖR 100 MILJONER BRANN UPP !!!!

Sådana här händelser gör mig så jävla förbannad!

Vad tänker dom på som gör så här. Troligtvis en anlagd brand !!!
Det var gymnasie, läkarmottagning och folktandvård m m som denna byggnad inrymde!! Skolbarn, sjuka människor och en stor del av Vellinge kommun som vi bor i är nu drabbade!!fiery45 MSN Smiley 

Nu har/Markus, min yngste,  turen att gå i Trelleborg men många ungdomar som han känner har blivit drabbade. Stora skolarbeten som dom haft liggande i sina skåp som var färdiga för redovisning, hemskt!!




Men så till något helt annat nämligen ett nytt kort som jag gjort till en tävling. Den första tävling som jag någonsin deltar i. Blev så förtjust i både skiss och tema att jag var tvungen att prova och våga, hihi.

Så här kommer mitt bidrag till Brunkullans tävling. Kallar det för Paris Hilton med butler!!
Tjejen är från Penny Black och killen från Eat Cake Graphic!
Han fick inga röda kinder utan fick bli lite blek med tanke på vad han får utstå, stackare!!privateeye383 MSN Smiley

image209

Det syns dåligt men jag har målat med matallic-glitterfärg på tjejens halsband och skärp samt på ett av banden runt ett paket.
Hon sitter på 3D-kuddar och allt är målat med akvareller.

image210

Nu ska jag återgå till mitt allra första julkort!

Var rädda om varandra
Kram


Kort om kort!


Så var helgen nästan slut, söndag REDAN!! Ja ja tiden går väl fort när man är lycklig, eller vad är det dom brukar säga.

Här har det inte hänt ngt särskilt eftersom jag fortfarande dras med en förkylning som tydligen har kommit för att stanna, kul.Sicky

En del pysslande har det dock blivit.
Först ett kort som jag skickade till Petra häromveckan! Blev riktigt nöjd med detta om jag får säga det själv. Fast jag tycker att fotot blev lite blekt, men men man kan inte få allt här i världen.
Det syns dålig på bilden men där är använt en del glitterlim på löven och även på lite andra ställen. Tjejen sitter med 3D-kuddar. Björken är köpt på Stämpelgården!

image207

Idag var vi på födelsedagskalas/inflyttningsfest! Min mans kusin och hans familj har flyttat till Sverige efter fem år i England. Fick gjort ett kort till deras ena dotter som fyllde nio år. Var egentligen meningen att jag skulle skicka in det till en utmaning också men så blev det ikke!! Man skulle lifta en jätteduktig kortmakare, kan ni gissa vem om ni ser mitt kort?

image208

Det var allt för denna gången. Ska faktiskt sätta mig och göra ett kort till en tävling. Får se om jag får till det och vågar skicka in.

Må så gott allesammans och ha en skön vecka!
Stargazing

Höst!

Nu är hösten kommen på rikitigt! Känns att det börjar bli kallare och färgerna i naturen är så underbart fina. Hoppas vi kan få njuta länge av denna årstid innan vintern kommer.

Har en förkylning som inte vill ge med sig. Blir långa promenader ist för min vanliga träning. Bara jag får och kan röra på mig så är jag nöjd!

Skulle så gärna vilja ha ett nytt alfabet till min Qk-tång. Men hej vad dom kostar. Så kanske är det någon där ute som har ett som ligger och inte används. Köper gärna om ni vill sälja ett begagnat!!

Här kommer så ett kort som jag fick idén till när jag satt vid Tv:n en kväll. Många av mina knasiga idéer får jag vid just denna apparat.
Här har jag använt mig av en vinetikett. Tänkte att det kunde vara ett inbjudnings- eller tackkort.
Lite pizzeriakänsla tänkte jag när jag gjorde det! På tagen kan man skriva antingen menyn eller ngr andra väl valda ord. Har använt 3-D lack på svamphattarna och glitterembossing på texten. Tagen kommer från magnolia och så dessa användbara ljus som kommer från Pysselmyran.

image204

Fick en fråga om skottkärran som var med i ett av mina förra inlägg. Tror den kommer från pysselmyran. Men jag har köpt den på Tradera för längesen.

Denna månaden går i detta tecken  som ni väl alla redan vet.
Tillsammans kan vi göra skillnad.

Ha det så bra allihop och kram på Er

image206

 

Strålande höstdag!

Idag har vi ännu en så där härlig höstdag när solen tävlar om vem som lyser bäst, den eller färgen på löven, UNDERBART!!
Var tar veckorna vägen egentligen!

Det går i ett rasande tempo allt närmare jul och jag som inte börjat på några julkort ännu. Får nog ta och göra det eftersom jag är en så långsam kortmakare.

Blev så GLAD igår när jag fick en kommentar från Maria på Kort i Fokus. Jag och några otroligt duktiga tjejer hade fått denna utmärkelse. Tack snälla för detta fina!!! ♥

. image202

Här kommer så ett kort som jag skickade till Åsa för att hon fyllt år i september.
Det är som vanligt målat med akvareller. Ändrade också numret på huset och så fick lilla hÄngleflickan återigen bli postbud!

image203

Har som projekt att ändra utseende på min blogg tycker det skulle vara roligt med något nytt.
Men eftersom jag är så OLTROLIGT dålig på datorer och Andreas, experten på detta,  ska tenta om ca 2 veckor så får det nog vänta.

Nu ska jag färdigställa ett kort och sedan blir det kanske en promenad i det fina vädret.
Sköt om Er alla och TACK för alla goa kommentarer som ni lämnar:

Förkyld med feber!

Sitter här med en envis förkylning som har satt sig i mina luftrör, precis som det brukar. hujeda!! Detta måste gå över tills på lördag för då är det fest med lite tjejer. Någon som har en bra snabbkur för just detta?

Läste någonstans att det är kanelbullens dag idag. Undrar om det är en man eller kvinna som kommit på detta. Dom tar en stund att baka och en sekund att äta upp, eller?! Men visst älskar dessa bullar och då speciellt hembakade. Det är som med köttbullar, tar en stund och sedan säger det svisch så är dom slut:) 
Men man får väl se det som ett gott betyg.


Gjorde ngr kort för ett tag sedan till en tjej som fyllde 40 år. Nu vet jag att jag kan lägga ut dessa eftersom hon garanterat fått dom!
Det första kortet var från hennes man som hade en önskan om ett personligt kort. Han skulle överraska henne med en resa.

image199

Dom skulle bla åka till Nice och bo på hotell.
Den flygande/resande hÄngeln fick föreställa M på sin överraskningstur.
I ryggen på henne hade jag lagt en nyckel som gick till hotellrummet.
Deras rum på hotellet fick hjärtat, som sitter på 3-D kuddar,  symbolisera och på tagen skulle resdatum fyllas i.

image194

image195



Denna stämpeln och papper köpte min syster speciellt till M och hennes födelsedag.
Jag fick det hedersamma uppdraget att göra kortet!! Det röda ljuset sitter på 3-D kuddar.

image197

Det var material till ytterligare ett kort med en tag som det står GRATTIS på.

image200

Nu får det bli lite vila så att jag kan FESTA på lördag, mycket viktigt med vila alltså.

image198

Sköt om Er

Det blev hembakade kanelbullar

image201

RSS 2.0