Tack!!

Först vill jag  börja med att tacka den här tjejen för ett JÄTTEFINT kort.
Var med i en utlottning på hennes sida och VANN. Brukar inte hända så himla ofta.
Thank you very much Monica for this card!! image119

image118

Så kommer här ett kort med en av hÄngelstämplarna som blivit en av mina favoriter.
Den fina skylten i högra hörnet har jag fått av Latto. image122

image120

image121

Var på Soifiero på trädgårdsmässa i fredags. Helt underbart fint. Sedan bar det av till Scraproom i Helsingborg. Där finns det pysselsaker och jag älskar att handla:) Så det blev en hel del.

Har en beställning på gång som jag ska sätta mig och ta tag i nu.
Måste skärpa mig och försöka uppdatera här lite oftare!!
Tack alla snälla bloggvänner som tittar in och lämnar kommentarer.

 

Glad!!

Denna veckan har varit en sådan härlig vecka. Har fått så mycket fint i min brevlåda och så många och gulliga kommentaren på min blogg. Skulle vilja börja med att visa ett kanonfint kort som jag fick av den här tjejen. Tack snälla .
Thank you very much Susanne for this card!!
image116

Sedan har jag blivit taggad av flera tjejer som jag också skulle vilja tacka. Favvismaria, Inger-Marie, Ellen K och Carola. Tack snälla Carola för dom fina ATC-korten blev jätteglad.
Jag kommer att skicka vidare så fort jag kollat runt lite!!
Så har jag även fått lite smått och gott av Petra och Latto.

Maken har börjt att jobba efter fem veckors semester så jag sitter lite mer vid skrivbordet och försöker pyssla. Går inget vidare. Sover just nu väldigt dåligt så hjärnan är inte på topp. Såg en sak som jag kanske skulle prova:
image117
Verkar fungera eller hur?!
Nä mina vänner får tag ett tag i hemmet det är inte så kul. Men om jag gör ngt tråkigt så kanske lusten att pyssla snabbare kommer tillbaka.
Sköt om Er alla snälla och goa bloggare så hörs vi igen!!


Litet kort!

Så har Malmö Festivalen gått av stapeln igen. Blir nog en liten tur in dit idag, kanske;) Äta där är aldrig fel för då slipper man hitta på, handla för att sedan laga. Annars är jag inte så förtjust i festivalen, är såååå himla trångt!!

På måndag börjar maken jobba efter fem veckorts semester. Då kan jag sitta lite mer vid pysselbordet. Så förhoppningsvis blir det lite tätare mellan uppdateringarna. Hoppas att även inspirationen har hittar tillbaka. Ni kan kanske ge mig ngn kul utmaning, eller;)

Här kommer ett kort som blev färdigt igår.
Hjärtat sitter på 3-D kuddar
image112

även fåret och blommorna har jag satt med 3-D kuddar
image113

alla blommor har 3-D lack i mitten och GRATTIS-texten är embossad!
image114

Nu måste det bli  en runda med "nöjesmaskinen" = dammsugaren! Golvet skriker efter just detta.
Hoppas ni alla får en underbar helg!
Kram

Tagen igen!!!

Nu har jag blivit tagen av Lia. Thank you very much, makes me proud and happy jippi!!/goo
Man ska skicka vidare till fem nya bloggvänner, tror jag! Jag gör som så i stället att jag skickar vidare till alla gulliga som går in på min blogg och lämnar en liten kommentar. Ni är såå himla härliga allihop!!!!!
Har gett mig på lite engelska. inte bäst på att stava precis;)Den lilla gula gubben har jag "lånat" av härliga Petra!!!! Hon ger mig så mycket inspiration och glada tillrop!!!
Kul när det hoppar och studsar lite på bloggen.
Nu har jag äntligen snart ett NYTT KORT färdigt för Er som väntat. Det kommer i kväll eller i morgon.

Igår när jag satt och tittade på TV fick jag för mig att fota lite i köket.
Ibland när jag känner för att piffa upp lite i hemmet, inte ngt stort, utan bara på ett stället . Sätter jag in lite färska blommor tänder ngr levande ljus och lite annat smått och gott. Sedan njuter jag av detta och ser då inte så mycket av det andra som kanske behöver städas. På fotot syns inte grodorna så mycket men jag är lite tokig i just detta djur. Dom är såååå söta tycker jag;)!!  
image106

image107

Nu ska vi åka till Trelleborg. Blir en vända i ngr hobbyaffärer bl a RUM OCH RAM!!
Kramar till Er alla!!!!


TOMT!!

Sitter här och försöker få ihop lite nya kort. Stirrar på stämplar, papper, dekorationer och allt annat. Mer blir det inte. Fantasin och lusten är som bortblåst.
Jag får lägga in lite bilder från trädgården så länge. Blir så inspirerad av just detta när jag är inne och tittar på denna persons blogg. Hon är underbart duktig!

image103

image104

image105

Struntar nog i pysslandet för idag och återgår kanske till  det i morgon istället. Ska nämligen bli dåligt väder då också;)
Jag bloggar runt hos Er andra istället så blir jag på gott humör igen!!
Sköt om Er så ses vi snart igen!johnblund-smile

ATC!!!

Hej allihopa. Äntligen lite tid att uppdatera min blogg. Resten av familjen har tagit en cykeltur så jag får sitta i lugn och ro vid datorn:)

Har fått en fråga/question om jag vill byta/swap ATC? Såklart/offcourse att jag vill. Är det någon mer där ute i cyberspace som vill byta med mig så bara hojta till. Kunde vara kul. Ska även försöka vara med på ATC-byte på stämpelsnack, om tiden räcker till;)

Så var det då lite kort som jag gjort. Två stycken ett som jag inte blir riktigt nöjd med och så ett som jag tycker är OK. Vilket som är vilket låter jag vara osagt. Eftersom smaken är som baken.  Storleken på bilderna blir så olika. Förmodligen beroende på hur mycket jag beskär i photoshop.

image97

lite liquid silver pearl på kanelbullarna. Hjärtat har jag satt på 3-D kuddar. Fina blad igen från Myamia. Vad gjorde jag utan dig och ditt utstansade:) image98

här har jag använt en massa silverstjärnor som glittrar så fint på kortet. Syns dåligt här.
image99

blingsten på blomman i håret och glitterlim på ringen på fingret! Samma typ av embossing som föregående kort. Ett tips som jag lärt mig av Karin. Stjärnan sitter på 3-D kuddar!
image100

image101

Tycker det är så kul med lite olika fotovinklar. Har sett det på en del bloggar. Tänk vad mycket man lär sig av alla duktiga bloggare!! TACK för alla tips och idéer ni ger mig!!
Ha nu en skön vecka! Vi njuter av fortsatt sommar ända in i semptember, minst, eller hur;)

Tagen!

 
[BumperCardSociety.jpg]

Jag har blivit tagen av Elisabeth och Lia den Boer:
Det är meningen att man ska skicka ett kort som en överraskning till någon man känner. Detta ska ske inom 7 dagar. Fick gjort det häromdagen. Hoppas personen blev glad!
Sedan ska man välja ut fem stycken nya som sedan i sin tur gör samma sak. Svårt vem man ska välja som inte redan har blivit utmanade. Det får blir:
Joggemia, Karin, Cathrin, Susanne och Petra.

Här kommer lite bilder från när vi cyklade ner till hamnen häromkvällen, jag, maken och min mamma. Vi satt och åt mjukglass och tittade på solnedgången. UNDERBART fint!!
image93

image94

image96

image95

Förhoppningsvis kommer här in ett nytt kort i dag eller i morgon. Håller på med ett som jag har snurrat 700 ggr på skrivbordet, snart ett stort hål rakt genom bordet. Jag blir INTE nöjd. Men den som lever får så. Får väl lägga ut det ändå.
På återseende:)

Tisdag, sol!!

Lite glest mellan inläggen:) Men nu när äntligen sommaren har kommit så blir det att man är ute istället. Måste passa på, vet inte hur länge det varar.

Här kommer i allafall ett kort som jag gjort färdigt idag.
Kompositionen har jag knyck idéer från denna person här som jag tycker gör alldeles underbara kort!

image87

Dom fina bladen har jag fått av Myamia, Tack för det tjejen!
Runt det rosa kortet, bakom det stämplade motivet har jag dragit med Brilliance lightning black och sedan embossat med Hologram sparkle.

image88

Längst ner på organzabanden har jag satt glitterlim så att dom inte ska fransa sig.

image89

insidan med lite spillbitar och löst vitt papper att skriva på

image90

samma embossing runt grattis som ovan

image91

Till sist ett litet snabbkort som jag skickat idag. Satt ute och målade motivet igår. Det lilla fåret sitter med 3-D kuddar.

image92

Det var allt för den här gången. Nu ska jag ut i trädgården och hänga tvätt. Sedan ska jag sätta mig och måla på nästa motiv. Får se när det dyker upp ngt nytt här. Kanske i helgen:)

Sköt om Er och tack för alla SNÄLLA kommentarer som ni ger mig. Dom värmer verkligen!!

SOL!!!

Idag har det så äntligen varit fint väder HELA dagen. Vi får se om det varar i två dagar eller kanske tom lite längre, hoppas.

Fick en förfrågan om jag ville byta ATC! Såklart att jag vill!! Men nybörjare som jag är skulle jag gärna vilja ha lite tips från Er kära bloggare vad detta innebär?! Hur ska korten se ut, storlek, vikta eller enkla m m . Alla tips mottages med glada tillrop!!

Här kommer så ett litet kort som blev färdigt igår.
Fyren är Eat cake graphic. Texten tror jag från Pysselmyran. Sjömannen får ni gissa. Svårt va:) Den fina fågeln har jag fått från Myamia, snällt!
Snöret har jag flätat . Tyckte det skulle passa med ett lite grövre snöre här.

image84
 
Jag har målat med akvareller och så lite metallicfärg vid hörnen på fyren och även vid lampan.
Blingsten överst på fyren och så lite glitterlim där havet byter mot stenarna.

image85

Insidan med löst papper som vanligt och stämplat kaveldun från pysselmyran.

image86

Allt för den hör gången. Barnen kallar "NÄR BLIR DET MAT" suck.
Sköt om Er och så håller vi tummarna för fortsatt sol!!

RSS 2.0